Stevan Piale mislio da je dobio najbolji poklon, a iznenađenje je tek usledilo

Autor:

19.10.2021 10:46

Foto:

Foto:

Stevan Piale, mladi glumac koji je simpatije publike prikupio ulogom Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine", proslavlja 34. rođendan



Popularni glumac Stevan Piale danas proslavlja 34. rođendan, a njegova supruga se baš potrudila da mu ovaj dan učini posebnim.

Una je, naime, za glumca odabrala poklon koji ga je oduševio - projektor i platno za gledanje filmova, a, kako je Stevan istakao, pomislio je kako ništa bolje nije mogla da smisli.

Pročitajte i Stevan Piale jasno poručio ako hoće da se bije, tu smo i jači smo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Međutim, vredan poklon je samo bio uvertira za ono što je usledilo. Una ga je iznenadila video snimkom u kom je sumirala Stevanovu celu prošlu godinu i otkrila koliko je brižan kao otac, jer je najviše kadrova bilo sa ćerkicom Rosom koja je nedavno napunila godinu dana.

- Srećan mi rođendan! Svašta nešto me zadesilo u ovih poslednjih par godina ali ove dve legendice su nešto najlepše što mi se desilo u životu - napisao je ponosni slavljenik.

Pročitajte i Slađe su komšijine - Stevan Piale sa ćerkom i ženom uhvaćen u krađi jabuka

Instagram / Stevan Piale

 

- Jutros sam se probudio i čekalo me ovo. Taman kada sam mislio da su projektor i platno najbolji pokloni, Una mi je pustila ovaj video koji je sve - napisao je Stevan objavivši video snimak svojih poklona, a potom i mnoge čestitke svojih prijatelja i kolega.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading