Slađe su komšijine: Stevan Piale sa ćerkom i ženom uhvaćen u krađi jabuka

Autor:

07.10.2021 18:39

Foto:

Foto:

Stevan Piale je postao vlasnik jedne od najlepših porodičnih fotografija.



Svaki slobodan trenutak kad nije na setu serije Igra sudbine, koju preko nedelje snima i do 12 sati dnevno, Stevan Piale koristi da provede sa ćerkom Rosom i suprugom Unom

Pročitajte i Ćerka ga oterala - Stevan Piale doživeo neočekivano

A koliko je popustljiv kad su njih dve u pitanju, svedoči fotografija koju je glumac podelio na društvenim mrežama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Stevan je uslikan dok drži korpicu sa jabukama u rukama i suprugu na ramenima, a koja bere voće sa komšijinog drveta i na svojim ramenima drži malenu Rosu, koja odozgo posmatra sve u čudu. 

Pročitajte i Romantična noć na Dorćolu - Venčanje glumca Stefana Piaela u magičnom ambijentu (foto)

I dok je glumac sliku opisao sa "IzBeračice" (i sakupio 15 hiljada lajkova za samo dva sata), supruga Una je objasnila o čemu se zapravo radi na fotografiji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

- Od malena je učimo da je jabuka uvek slađa ako se krade sa drveta kod komšija. Ne, stvarno, u ovom dvorištu nema nikoga, kuća je napuštena pa smo dali sebi slobodu da se malo počastimo. Zar ne bi bilo daleko lakše da smo trknuli do radnje i kupili jabuke, pitate? Naravno da bi bilo lakše, ali pošto već godinama imamo jednu jabuku u našem dvorištu (koja ove godine baš kad mi je trebala fensi fotka nije rodila) odlučili smo da očuvamo tradiciju branja domaćih jabuka i poslužimo se komšijskim, napisala je Una i oduševila na hiljade fanova na instagramu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading