Stevan Piale doživeo neprijatnost - Koliko je povreda ozbiljna?

Autor:

13.04.2021 20:20

Foto:

Foto:

Stevan Piale doživeo je neprijatnost prilikom treninga, a sve je sa svojim obožavaocima podelio na svom Instagram profilu.



Glumac Stevan Piale, koji je domaću publiku osvojio ulogom u popularnoj seriji 'Igra Sudbine' važi za izuzetno atraktivnog muškarca. Kako bi održao pomenuti status, glumac mnogo vremena ulaže u sebe i svoj izgled, te je teretana za njega neizbežna stanica.

Nedavno, mladi glumac podelio je sa svojim obožavaocima problem sa kojim se susreo upravo na treningu, te je potražio savet od svojih brojnih pratilaca.

Instagram screenshot @StevanPiale

 

- Hvala braćo i sestre, dobio sam više odgovora nego što jednom rukom mogu da izbrojim - našalio se glumac, te nastavio: - Hvala na savetima, bilo je tu i jestivih, narodskih lekova, te raznih gelova i krema, ali sam se ipak odlučio za luk jerbo sam slaninu već pokrkao a kupus nisam imao u frižideru. Ni margarin nemam jer smo mi bogata kuća, pa trošimo samo puter. Što se tiče ovih farmaceutskih lekova, te predloge ću tek od sutra da obradim kada vidimo kako reagujem na narodnu medicinu - poručio je glumac.

Brojni obožavaoci zabrinuli su se zbog stanja popularnog glumca, međutim, Stevan je narednim storijem otkrio da se oseća bolje, te svi mogu da odahnu.

Pročitajte i Romantična noć na Dorćolu: Venčanje glumca Stefana Piaela u magičnom ambijentu (foto)

Instagram screenshot @StevanPiale

 

- Nije otpao! Manje boli a i dalje je boje vena. Boje Dunava. Problem je što se panta malo navadio jer mi je na prstu završilo pola kuhinje - zaključio je glumac.

Komentari. (0)

Loading