Iznenađujuća pretnja

Stevan Piale jasno poručio: ako hoće da se bije, tu smo i jači smo!

Autor:

18.08.2021 19:00

Foto:

Foto:

Stevan Piale spreman je da se pobije? Pomislili bi mnogi nakon dvosmislenog storija koji je glumac podelio na svom Instagram profilu, a šta se krije iza svega?



Opšte je poznato da je glumac Stevan Piale (30) veliki navijač Crvene Zvezde, svaku utakmicu svog voljenog tima glumac prati, a kada mu vreme dozvoli voljeni klub bodri i uživo. Jučerašnji dan za pomenuti klub može se označiti kao dan D, s obzirom na činjenicu da su momci igrali veoma bitnu utakmicu, a kao i uvek podršku im je pružao popularni glumac.

Na radost navijača širom sveta, naš predstavnik u Evropi izvojevao je veličanstvenu pobedu, a oduševljeni obožavaoci za heroja utakmice označili su Milana Pavkova. Stevan nije bio izuzetak, a kako bi se zahvalio pomenutom fudbaleru na odlično odrađenom poslu glumac je objavio njegovu fotku, poručivši:

Pročitajte i Ćerka ga oterala: Stevan Piale doživeo neočekivano

instagram printscreen

 

- Ako hoće da se biju, tu smo i jači smo - samouvereno je napisao glumac.

Međutim, posao još nije gotov. Za tačno sedam dana crveno bele očekuje revanš utakmica, međutim nema sumnje da će uz svu podršku koju uživaju uspeti da isvojevaju konačnu pobedu u ovom dvomeču.

Komentari. (0)

Loading