Iznenađenje

Kako je Stevan Piale dobio nadimak Pinola: glumac ispričao interesantnu priču

Autor:

09.08.2021 15:39

Foto:

Foto:

Stevan Piale doživeo neprijatnost. Tačnije, nastao je manji nesporazum između njega i jednog od mnogobrojnih obožavalaca.



Popularni glumac Stevan Piale (34) vrlo je popularan među domaćom publikom, zbog čega se svakodnevno suočava sa upornim obožavaocima koji žele da se fotografišu sa njim, te tako naprave uspomenu sa svojim omiljenim glumcem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Ipak, katkad dogodi se da obožavaoci ne budu dovoljno informisani, te pobrkaju glumce ili njihova imena. Upravo jedna takva situacija dogodila se Stevanu, ne lično, ali jedan od njegovih prijatelja prepričao je zanimljiv događaj popularnom glumcu koji je brže bolje isti podelio sa svojim obožavaocima.

Pomenuti razgovor između Stevanog kolege i obožavaoce tekao je ovako: - izvini može fotka? - glumac je na to s osmehom rekao: - naravno.

Pročitajte i Stevan Piale i njegova supruga Una potpuno su se prepustili čarima roditeljstva: Mnogo divnih stvari se desilo za kratko vreme!

Instagram screenshot

 

Nakon toga obožavalac je nastavio da hvali glumca, te pomenuo i Stevan, međutim čini se da se zbunio.

- Ma obožavam ja vas glumce, evo baš sam se pre neki dan slikao i sa Pinolom - priča obožavalac, na šta Stevanov kolega začuđeno upitao: - sa kim?

Nakon čega je obožavalac objasnio da je u pitanju Stevan Pinola, misleći na Stevana Piale, a mladi glumac u opisu fotke koju je podelio sa obožavaoci poručio je:

- Imam druga, prava dijabola ime mu je Stevica Pinola - našalio se mladi glumac.

Pročitajte i Virus nije zaobišao ni bebu Stevana Pialea: Bilo je napeto!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading