Jedan detalj iznenadio

Incident je za nju prošlost: Marija Karan prvi put u javnosti nakon privatne drame

Autor:

09.12.2021 14:00

Foto:

Foto:

Marija Karan ponovo u javnosti, prvi put od incidenta sa dečkom Balabanom koji je potresao domaću javnost.



Poznati domaći dizajner Bata Spasojević nedavno je predstavio svoju novu kolekciju. Spektakularnom događaju prisustvovao je veliki broj uticajnih i poznatih ličnosti iz javnog sveta, no jedno ime ukralo je svu pažnju.

Naime, na pomenutom događaju pojavila se i glumica Marija Karan, prvi put nakon incidenta sa dečkom, a njeno prisustvo propraćeno je s velikom pažnjom.

Instagram screenshot

 

Marija Karan ponovo u javnosti

Svoju karijeru gradila je daleko van granica Srbije, no igrom sudbine glumica je ostvarila i nekoliko zapaženih uloga u domaćoj kinematografiji. Ipak, kada god je bila u mogućnosti birala je da se ne pojavljuje na gradskim događajima, a nakon pomenutog incidenta u kom je učestvovala, pojavljivanje u javnosti svela je na minimum.

S toga je činjenica da je prisustvovala ovom događaju iznenadila mnoge. Poznata kao žena sofisticiranog ukusa, Marija je i ovog puta ostala dosledna svom ukusu, te je događaj upriličila elegantnom crnom rolkom i jednostavnim pantalonama.

Pročitajte i Posle privatne drame uradila i ovo: Kome se isplazila Marija Karan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Ono što je takođe zapalo za oko kako okupljeniim tako i njenim obožavaocima bila je činjenica da je Marijino raspoloženje čitavo veče bilo na zavidnom nivou, te glumica nije skidala osmeh sa lica. Čini se da je glumica prebolela čitavu dramu koja se nedavno odvila, te izgleda bolje nego ikad.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading