Veliki obrt u slučaju Marije Karan: Glumica i njen dečko biće žestoko kažnjeni?

Autor:

06.11.2021 20:00

Foto:

Foto:

Dečko Marije Karan, Vladan Balaban nedavno je ošamario glumicu, nakon čega mu je ona slomila staklo na skupocenim kolima, te su oboje privedeni u policiju.



Slučaj Marije Karan koji se dogodio danas u ranim jutarnjim časovima potpuno je šokirao domaću javnost. Naime, nakon kraće rasprave Vladan je ošamario glumicu, nakon čega mu je ona PP aparatom polomila zadnje staklo na skupocenim kolima. Ubrzo je i policija stigla na 'mesto zločina', te su se učesnici udaljlili s lica mesta u pratnji organa reda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Slučaj Marije Karan i Vladana Balabana pred tužilaštvom

Prema nezvaničnim informacijama, tužilašto je evidentiralo događaj, no prema proceni dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva - makar na prvom uviđaju - nije bilo osnova za krivično gonjenje učesnika u incidentu. Podnete su dve prekršajne prijave: protiv Balabana, koji je, kako se sumnja, udario glumicu, te protiv Marije Karan, koja je prema svemu sudeći oštetila vozilo svog dečka.

Istraga je i dalje u toku, no ukoliko delo me bude drugačije kvalifikovano u narednim danima, najverovatnije će se sve završiti novčanim kaznama. Čitava situacija delom zavisi i od stepena povrede Marije Karan.

Pročitajte i Marija Karan ponovo zaljubljena: Sreća se osmehuje drugi put

TelegrafTV

 

Domaći mediji pokušali su da kontaktiraju glumicu, no uspeli su da stignu samo do njene PR službe, koja incident nije ni potvrdila ni demantovala.

- Za sada nemamo komentar. Više informacija o ovom slučaju biće objavljeno tokom dana - saopštili su iz pomenute službe za NovuS.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Mima

13.11.2021 00:32

Koji ste vi bolesni lazovi,Naslov i tekst nigde veze.Samo izmisljate.