Posle privatne drame uradila i ovo: Kome se isplazila Marija Karan

Autor:

22.11.2021 11:30

Foto:

Foto:

Marija Karan iznenadila je javnost šaljivom fotkom nakon skandala kojim su ona i njen partner Vladan Balaban potresli domaću javnost.



Popularna glumica koja se nedavno vratila iz Amerike u Srbiju, Marija Karan nedavno je šokirala domaću javnost situacijom u kojoj se našla. Svi detalji o incidentu koji su ona i njen partner napravili u centru Beograda dobro su poznati, no čini se da je glumica nastavila sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo.

Naime, nakon fotke koju je objavila na svom Instagram profilu u okviru opcije story kojom je otkrila da je dobila prelep buket cveća, ovog puta sa obožavaocima je podelila zanimljiv trenutak sa kolegama iz serije obrade čuvenog hita 'Dynasty' iz 1981. godine Banetom Popovićem i Milivojem Puhlovskim

Pročitajte i Gest vredan oproštaja: Marija Karan dobila neočekivani poklon

Instagram screenshot

 

Pomenuta fotka koja se našla na njenom Instagram profilu jasno pokazuje da se ekipa odlično zabavlja, te da među njima vlada odlična atmosfera. Zaista prelep prizor, s obzirom da je Marija nedavno prošla kroz zaista ozbiljnu dramu, te je lepo videti je ponovo s karakterističnim osmehom kao najlepšim asesoarom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading