Bivši suprug Marije Karan u Beogradu, iza njegovog dolaska krije se nedavni incident?

Autor:

12.11.2021 20:15

Foto:

Foto:

Bivši suprug Marije Karan doneo je odluku da se vrati u Beograd, kako bi nakon nedavnog incidenta bio uz svoju bivšu suprugu i svog sina.Nedavni incident između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana podigao je mnogo prašine. Brojne spekulacije koje su okruživale ovaj incident naterale su Mariju da se oglasi iako je isprva odbijala to da radi, te je otkrila da je čitava situacija dobila potpuno drugačiji epilog u medijima.

- Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo potpuno drugačiji epilog u medijima, i da se kreiraju neistinite priče, molimo sve da imaju razumevanje. U odnosu gospođe Karan i gospodina B. nije bilo porodičnog, niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj način obraćamo i tražimo da se privatnost gospođe Karan zaštiti kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo - prenosi Hello.

Pročitajte i Marija Karan iznenadila sve ovim rečima: Glumica otkrila istinu o nedavnom incidentu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Bivši suprug Marije Karan ponovo u Beogradu

Nakon što se razvela od holivudskog producenta Džoela Lubina, Marija je odlučila da se vrati u našu prestonicu, gde je nastavila svoju karijeru. Kao i na poslovnom planu, glumica je i na emotivnom odlučila da krene dalje, te je našla novu ljubav - Vladana Balabana, IT stručnjaka i člana Upravnog odbora 'Saveza hokeja na ledu Srbije'. Kako su pojedini domaći mediji preneli, njihova veza od starta bila je poprilično burna, a kao dokaz navodi se i jedna scena sa letovanja, kada su ih reporteri lista 'Alo!' snimili u žučnoj raspravi ispred hotela u kom su boravili.

Kako dalje prenosi magazin 'Star', kada je saznao za incident, bivši suprug Marije Karan obavestio je glumicu da dolazi u Beograd, kako bi u delikatnoj situaciji bio uz nju i sina.

Pročitajte i Veliki obrt u slučaju Marije Karan: Glumica i njen dečko biće žestoko kažnjeni?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

- Marija i Džoel razveli su se u februaru, ali su zbog deteta ostali u dobrim odnosima. Kada je čuo za skandal koji se desio njegovoj bivšoj supruzi, bez razmišljanja je rešio da spakuje kofere i dođe u Beograd, da joj se nađe u najtežim trenucima – navodi izvor blizak poznatoj glumici, prenosi „Star“.

- Ovih dana će doputovati u tajnosti kako bi bio uz bivšu ženu i sina. Džoel smatra da Marija ovu situaciju mora da reši sama, ali i da prevaziđe stres koji je doživela. Njoj mnogo znači što ima Lubinovu podršku, koji čak planira da joj predloži da svi zajedno na neko vreme odu u Ameriku.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Olja Ilic

12.11.2021 21:31

Nije bilo nasilja samo mu je razlupala auto