Marija Karan iznenadila sve ovim rečima: Glumica otkrila istinu o nedavnom incidentu

Autor:

09.11.2021 15:15

Foto:

Foto:

Marija Karan objasnila je nedavno u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu šta se zapravo dogodilo između nje i njenog dečka Vladana Balabana.



Vest da je dečko popularne glumice Marije Karan, Vladan fizički nasrnuo na nju, te joj naneo lakše povrede odjeknula je poput bombe u domaćoj javnosti. No, nakon nekoliko dana Marija je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu dala izjavu, te je do detalja objasnila šta se dogodilo tog 6. novembra i kako je uopšte došlo do sukoba sa njenim partnerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je Marija povrede na butini i kolenu pripisala padu, prenose domaći mediji. Pojedini mediji otkrili su i da je Tužilaštvo nakon pregeldanih snimaka spornog događaja ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje učesnika po službenoj dužnosti.

Marija Karan objasnila u Urgentnom centru šta se dogodilo

Glumica je u izveštaju iz Urgentnog centra svoje povrede opisala kao 'slučajne' tokom rasprave sa momkom. Vladan se odmah nakon incidenta oglasio posredstvom advokata poručivši:

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži u zgradi u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - prenosi reči Balabanovog advokata Blic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

S obzriom na ove okolnosti, te objašnjenje koje je Marija dala u svom iskazu, čini se da će se ovaj incident završiti bez nekih ozbiljnijih sankcija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading