Gest vredan oproštaja: Marija Karan dobila neočekivani poklon

Autor:

19.11.2021 20:00

Foto:

Foto:

Slučaj Marije Karan nedavno je potresao domaću javnost, no čini se da su se strasti smirile, te da se sve rešilo pod određenim velom misterije.



Nedavno, popularna glumica Marija Karan sukobila se u centru Beograda sa svojim partnerom Vladanom Balabanom. Prvobitno bilo je reči o fizičkom obračunu, no glumica je istakla da do toga nije došlo, te su povrede koje su joj konstatovane priliokom pregleda u Urgentnom centru zadobila prilikom pada.

Pročitajte i Bivši suprug Marije Karan u Beogradu, iza njegovog dolaska krije se nedavni incident?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

- U predmetnom događaju došlo je do svađe između lica koja su u emitvnoj vezi koja ne žive zajedno, kojom prilikom je došlo samo do verbalne rasprave među njima, a ne i do povređivanja, obzirom da je Marija Karan izjavila da je povrede koje su konstatovane u Urgentnom centru zadobila prilikom pada, te kako ni ranije nisu registrovane prijave za nasilje među  ovim licima, u njihovim radnjama nema elemenata krivičnog dela nasilje u porodici - saopštilo je tužilaštvo nedavno, te je ovim rečima stavilo tačku na dalja nagađanja povezana s ovim događajem.

Slučaj Marije Karan rešen, da li će se par pomiriti?

Iako Marija nije preterano aktivna na društvenim mrežama, nedavno se na njenom Instagram profilu, u okviru opcije Story pojavila interesantna fotka. Naime, glumica je fotografisala i sa svojim obožavaocima podelila sliku prelepog buketa, a da li je u pitanju gest kojim je Vladan hteo da uputiti svoje izvinjenje, te pokuša da ispravi stvari, te da li je u svojoj nameri uspeo saznaćemo u danima koji su pred nama.

Instagram screneshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading