Saznajemo

Porodica ponovo na okupu: Marija Karan u zagrljaju bivšeg supruga, povod će Vas oduševiti

Autor:

28.02.2022 13:30

Foto:

Foto:

Sin Marije Karan i Džoela Lubina proslavio šesti rođendan



Juče je, za bivše supružnike, Mariju Karan i Džoel Lubina bio veliki dan. Njihov naslednik Marko Leo proslavio je svoj šesti rođendan, a tim povodom Džoel i Marija našli su se za istim stolom, momenat obeleživši porodičnom fotkom.

Ovim potezom još jednom su pokazali da neguju skladne odnose i nakon razvoda, te čine sve da njihov sin ne oseća posledica odluke roditelja da se raziđu.

Pročitajte Verujemo u Deda Mraza: Praznična idila u domu Marije Karan

Instagram

 

Njih dvoje organizovali su predivnu rođendansku proslavu, uz animatore i bajkovitu dekoraciju, a pre nego što su Markovi drugari stigli, njih troje su imali porodičan ručak.

Instagram

 

Bivši muž Marije Karan, Džoel Lubin, podjednako je, kao i glumica svestan koliko je važno da roditelji neguju dobar odnos, kako bi dečak odrastao u zdravom okruženju. Upravo zato i uprkos razmiricama u braku, Marija i Džoel uspeli su da sačuvaju prijateljski odnos.

Pročitajte Incident je za nju prošlost: Marija Karan prvi put u javnosti nakon privatne drame

Instagram

Podsećanja radi, nedavno se glumica Marija Karan našla u centru skandala, kada se fizički sukobila sa bivšim Dečkom Vladanom. Tokom čitavog haos koji je nastao nakon toga najveća podrška bio joj je upravo bivši suprug, koji je istog trenutka došao u Beograd kada je čuo šta se događa.

No, čini se da je težak period iza nje, te u društvu supruga i sina Marija Karan ponovo uživa u životu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading