Marija Karan

Oženio se letos: Novi dečko Marije Karan sin jednog od najkontroverznijih političara, svi detalji veze

Autor:

03.01.2023 12:15

Foto:

Foto:

Novi dečko Marije Karan glavna je tema o kojoj pišu domaći mediji



Glumica Marija Karan srećnija je nego ikada. Njen novi dečko glavna je tema o kojoj mediji pišu. Glumica je Novu godinu dočekala u jednom beogradskom restoranu i to, kako prenosi Story, u društvu novog dečka.

Pročitajte Nova godina, novi dečko - Marija Karan ponovo voli

Instagram

 

Marijino srce osvojio je Marko sin jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.

Pročitajte Porodica ponovo na okupu - Marija Karan u zagrljaju bivšeg supruga

Instagram

 

Novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Ipak, neverovatno brzinom usledio je i razvod, za koji nije utvrđeno da li je već priveden kraju ili je još uvek u procesu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading