Rekapitulacija leta: Gde su i s kim odmarali poznati

Autor:

28.08.2021 19:00

Foto:

Foto:

Uprkos tome što tokom avgusta imaju brojne poslovne obaveze, mnoge domaće javne ličnosti pronašle su vremena i za odmorIvan Bosiljčić i Jelena Tomašević Bosiljčić su sa kćerkom Ninom otputovali na Halkidiki, Miona Marković s dečkom istražuje kulturno nasleđe Dubrovnika, dok Milena Radulović i Vaja Dujović uživaju u sutonima u Bokokotorskom zalivu.

Jelena Tomašević Bosiljčić i Ivan Bosiljčić - Sunčanje i kupanje, pa godišnjica

Glumac Ivan Bosiljčić (42) i njegova supruga, pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić (37), odmaraju se u Grčkoj. Par će krajem meseca obeležiti jubilej, deset godina braka, a društvo na letovanju pravi im devetogodišnja kćerka Nina. Zanimljivo je da su obilazeći Halkidiki naleteli na prijatelje, pevačicu Anu Štajdohar i njenog supruga, muzičara Nikolu Demonju, te su iskoristili priliku da naprave zajednički selfi za uspomenu. 

Pročitajte i U domu Bosiljčića slavlje za desetku!

instagram printscren

 

 

 

 

 

Miona Marković - Romantika na Stradunu

Glumica Miona Marković (25) s dečkom, pozorišnim rediteljem Davidom Alićem (28), letuje u Dubrovniku. Preko dana obilaze okolne plaže, a večeri su rezervisane za šetnju po Stradunu i upoznavanje bogatog kulturnoistoriskog nasleđa drevnog grada. Par je tamo proslavio i Davidov rođendan, uz romantične fotografije sa rive.

Pročitajte i Strasni poljubac na tvrđavi - Miona Marković više ne krije dečka

instagram printscren

 

instagram printscren

 
Vaja Dujović i Milena Radulović - Nezaboravni zalasci sunca

Koleginice i dobre drugarice, glumice Vaja Dujović (31) i Milena Radulović (26), letuju u Bokokotorskom zalivu. Pored kupanja i sunčanja, uživaju i u očaravajućim zalascima sunca.

Pročitajte i Lepota je u deljenju - Vaja Dujović i Milan Marić otkrili kako se snalaze u kuhinji!

instagram printscren

 

instagram printscren

 
Slaven Došlo - Na Adi je najlepše

Četiri godine posle snimanja serije ‘Biser Bojane’, koja ga je proslavila, glumac Slaven Došlo (30) vratio se na ovo peščano ostrvo na jugu crnogorskog primorja. Društvo na plaži pravi mu mešanac Ljubica, koju je usvojio pre nekoliko godina.

Pročitajte i Slaven Došlo neprepoznatljiv - hrabar izbor mladog glumca! (foto)

instagram printscren

 

instagram printscren

 
Marija Karan - Sama na bazenu
Glumica Marija Karan (39) odmara se na poluostrvu Luštica sa sinom Markom Leom (5). Ipak, umetnica se u bazenu rizorta gde je smeštena kupala sama.

Pročitajte i Marija Karan ponovo zaljubljena - Sreća se osmehuje drugi put

instagram printscren

 

instagram printscren

 

Komentari. (0)

Loading