Slaven Došlo neprepoznatljiv: hrabar izbor mladog glumca! (foto)

Autor:

24.05.2021 17:15

Foto:

Foto:

Glumac Slaven Došlo smatra se jednim od najatraktivnijih mladih glumaca na domaćoj sceni. Svojim izgledom ali i harizmom i neospornim talentom osvojio je dame širom regiona.



Iako Slaven ima svega 30 godina, iza sebe već sada ima mnoštvo uloga. Od prvog pojavljivanja na sceni privukao je pažnju reditelja i producenata, međutim, široj javnosti predstavio se ulogom Ilije Morače u seriji 'Vojna Akademija'. Od tada, njegova popularnost konstantno ide uzlaznom putanjom.

Pored neverovatnog talenta kojim oduševljava sve ljubitelje kvalitetnog filma, Slaven Došlo svojim izgledom oduševio je, a slobodno možemo reći i opčinio ženski deo publike. Ipak, mladi glumac odlučio se na promenu, koju je sa svojim obožavaocima podelio na svom Instagram storiju.

Pročitajte i Vanja Nenadić o sukobu dveju drugarica: Obe ga svojatamo, a on se ne izjašnjava!

instagram printscren

 

- Perika i ja smo se vratili - napisao je uz fotografiju glumac.

Iako iznenađujuća promena, obožavaoci smatraju da Slavenu i ova frizura stoji poprilično dobro. Njegova mogućnost prilagođavanja, te načina na koji iznose svaki 'look' takođe je jedan od velikih kvaliteta mladića kojim retko ko na sceni može da se pohvali.

Komentari. (0)

Loading