Radoš Bajić

Visoka ograda, prostrano dvorište i travnjak kakav do sada niste videli: Ovde živi Radoš Bajić, slobodno zavirite (foto)

Autor:

24.08.2023 19:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dom Radoša Bajića je besprekorno uređen



Radoš Bajić je zahvaljujući neverovatnom talentu dobio brojne uloge kojima je oplemenio srpsko glumište.

ATA Images

 
 

Karijeru na kojoj bi mu mnoge kolege pozavidele započeo je kao studnet 1975. godine ulogom Nedeljka Čabrinovića u režiji Veljka Bulajića, a onda je nastavio da niže uspehe kao perle. 

Pročitajte Proslave 50 godina braka neće biti, Radoš Bajić - Odričem se slavlja zbog streljane mladosti

Njegov ponos, takođe, su supruga Milena sa kojom je decenijama u skladnom braku, ćerka Jelena, sin Nedeljko i četvoro unučadi Sofija, Lenka, Aleksandar i Filip.

Porodično gnezdo svio je nadomak Beograda, a kako bi svoju privatnost sačuvao od radoznalih pogleda dom Radoša Bajića okružen je visokom, zidnom ogradom. 

Instagram

 

Prostrano dvorište uređeno je sa stilom, a mnoštvo cveća i zelenila čini ga pravom oazom mira. U njemu svoje mesto pronašla su i tri psa koje glumac čuva i obožava.

Instagram

 

Dom Radoša Bajića uređen je sa stilom, a na prvi pogled upečatljiva je glumčeva ljubav prema umetničkim delima.

Pročitajte Bez njega ništa neće biti isto - Radoš Bajić potvrdio najcrnje vesti

U dnevnom boravku, u kojem se porodica najčešće okuplja, mogu se videti prelepe slike koje ljubiteljima umetnosti sasvim sigurno oduzimaju dah. 

Instagram

 

Nedaleko od raskošnog doma u kojem se Radoš nastanio sa porodicom je kuća koju je ovaj reditelj iznajmljivao za potrebe snimanje serije “Šifra Despot”.

Susedi to ističu sa osmehom na licu, pa pričaju dogodovštine sa seta i pokazuju omanji pijac i kafanu u kojoj su se glumci i radnici koji su radili na projektu odmarali.

Dok se snimala serija, većina suseda je sa prozora pomno pratila razvoj događaja na setu i kako nastaje jedan ovakav projekat.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
VIDEX

26.08.2023 07:27

Legenda..sta reci...pravi covek,patriota..dobar glumac,reditelj..zdravo bili