Milena i Radoš Bajić

Proslave 50 godina braka neće biti, Radoš Bajić: Odričem se slavlja zbog streljane mladosti

Autor:

04.05.2023 16:16

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Radoš Bajić i njegova supruga Milena danas obeležavaju pola veka zajedničkog života



Baš na današnji dan pre punih 50 godina oženio se Radoš Bajić. Svojoj supruzi Mileni na večnu ljubav se zakleo baš 4. maja. 

Nažalost, proslava velikog bračnog jubileja ove godine će izostati. 

Pročitajte 288 dana sa njom na onkologiji - Ovako je Radoš Bajić supruzi čestitao 8. mart, prave ljubavi su zaista retke

Instagram

 

"Danas je 4.maj. Dan posle zastrašujeceg događaja koji oduzima razum, koji je zavio u crno porodice nastradale dece - ali i celu Srbiju.

Ovog 4. maja navršava se 50 godina od kako sam 1973. godine, jedne tople, normalnije i lepše majske večeri upoznao moju Milenu - i poklonio joj grančicu belog jorgovana. Decenije borbe, muke i izgaranja, uspona i padova, ali i pažnje, brige, naklonosti i ljubavi. Koja traje i danas.

U senci jučerašnje strašne tragedije odričemo se slavlja. U okruženju naše najuže porodice. Milena i ja ćemo obeležiti naš dan, uz izraze dubokog saučešća roditeljima streljane mladosti. Sa verom u Boga, u razum i ljubav", napisao je Radoš koji je supruzi bio najveća podrška kada se borila protiv raka dojke.

Pročitajte Anđeo - Sestra Radoša Bajića preminula je sa samo 13 godina, ovo je njihova poslednja zajednička fotografija

ATA Images

 

Radoš je bio Milenina najveća podrška i oslonac u ovoj najtežoj životnoj borbi.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena (lik iz serije “Selo gori, a baba se češlja”).

Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć”, govorio je ranije Radoš.

ATA Images

 

Radoš Bajić je borbu protiv raka dojke podržao kroz kultnu seriju “Selo gori, a baba se češlja” u kojoj je njegova televizijska supruga Radojka (Ljiljana Stjepanović) bolovala od ove bolesti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading