Ivana Jovanović

Na vrhuncu slave napustila Srbiju: Evo kako danas izgleda čuvena Neda iz serije Greh njene majke

Autor:

29.04.2024 18:06

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Ivane Jovanović menjao se tokom godina, evo kako sada izgleda čuvena Neda



Ivana Jovanović ostala je upamćena po legendarnoj ulozi Nede u seriji „Greh njene majke” koja je rađena po romanu Mir Jam, u režiji Zdravka Šotre

Zahvaljujući ovom ostvarenju glumica je stekla ogromnu popularnost, a izgled Ivane Jovanović bio je tema o kojoj se tada naširoko pričalo i pisalo. 

youtube printscreen

 

Iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, Ivana je donela odluku da se povuče sa javne scene i da se sa sinom Viktorom preseli u Ameriku. 

Pročitajte Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina - Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

Punih sedam godina živela je u Los Anđelesu, a pre dve godine je porodično gnezdo svila u Ajdahu. Budući da je glumu ostavila po strani, radila je kao menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge. 

- Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, al’ to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda. Živim u prelepom Ajdahu trenutno.

Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi! Stalno putujem! Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu!

Živim kao u 18. veku - otkrila je nekadašnja glumica tokom jednog lajv uključenja na Instagramu. 

Pročitajte Ni traga od one lepotice - Evo kako danas izgleda čuvena Nikita (foto)

Izgled Ivane Jovanović menjao se tokom godina, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo kako ona danas izgleda. 

Sudeći po fotografijama, Ivanu je još uvek lako prepoznati po sanjivim očima i prodornom pogledu, a ne libi se da objavljuje svoja prirodna izdanja, bez filtera i šminke.

 

 

I dok jedni komentarišu da nema ni traga od one fatalne lepotice, drugi pak smatraju da je glumica podjednako lepa kao i u vreme najveće slave. 

 

 

Komentari. (0)

Loading