Stefan Buzurović

Kraj posle sedam godina: Odluka Stefana Buzurovića iznenadila

Autor:

24.08.2023 20:56

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Odluka Stefana Buzurovića iznenadila, posle sedam godina rekao je krajOmiljeno TV lice Stefan Buzurović je posle sedam godina okončao saradnju sa TV B92, a njegova zabavno-humoristička emisija “TV Čorba” više se neće snimati. 

Ata Images

- Dragi ljudi, “TV Čorba” se više neće kuvati. Nakon sedam punih godina odlučili smo da se rastanemo. U ovoj firmi sam proveo 11 godina, ali došlo je vreme za neke nove avanture.

Pročitajte Slavlje u domu porodice Buzurović - Stefan podelio prelepe vesti, Danijela ne skida osmeh sa lica

Hvala svim kolegama i gostima koji su proteklih godina donosili radost i smeh. Bilo je zabavno i poučno. Idemo dalje - poručio je on putem Instagrama. 

Odluka Stefana Buzurovića iznenadila je njegove pratioce koji nisu su se zapitali šta je dovelo do takve odluke. Kako bi sprečio nagađanja voditelj za hellomagazin.rs otvoreno priznao:

– “TV čorba” je format koji sam zavoleo od prvog dana, ali ne mogu više da se pronađem u njemu. Svakodnevica je postala toliko čudna i zaprepašćujuća da je nemoguće napraviti parodiju.

Trudili smo se kroz sve sezone da se igramo i zabavljamo. Postalo je baš teško. Vreme je da krenem dalje.

Iako je odluka Stefana Buzurovića u prvi mah zatekla njegove fanove, oni su mu u komentarima poželeli puno sreće i uspeha u nastavku karijere. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Milan Ultras Bg

25.08.2023 10:17

To je jedna od najjadnijih emisija koje emitovane zadnjih godina