Jovan Memedović

Prvo oglašavanje Jovana Memedovića nakon otkaza: Ako je u pitanju kodeks...

Autor:

12.07.2023 17:00

Foto:

Foto:

Jovan Memedović otkaz na RTS-u prokomentarisao je ovako...



Vest da je Jovan Memedović posle više od tri decenije rada na RTS-u dao otkaz u ovoj medijskoj kući juče je odjeknula kao bomba, a nakon toga voditelj se prvi put pojavio pred kamerama i progovorio na tu temu.

ATA Images

 

Jovan Memedović otkaz je iskomentarisao ovako

Naime, Jovan Memedović otkaz na RTS-u prokomentarisao je u emisiji "Jedan dobar dan", a dotakao se i snimanja 11. sezone kviza "Potera".

Pročitajte Samo ona je uspela da osvoji njegovo srce - Bivša žena Jovana Memedovića je lepotica za kojom su mnogi uzdisali (foto)

Iako ima novi status u Javnom servisu Srbije, Jovan Memedović je rekao da nema nikakvih promena u kvizu “Potera“, čija 11. sezona se upravo snima.

- Moja emisija "Sasvim prirodno" ide u istom terminu, kviz ide, već se snima. Možda na papiru postoji neka promena, više nisam stalni član, ni na plati RTS-a.

Ata Images

 

Radio sam nekih 36 godina u životu za RTS. Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada i da me ne pominju više po nekim drugim medijima.

Nema potrebe, sve je u najboljem redu. Ako je u pitanju neki kodeks etički, ja sam za to. Hajmo etički kodeks, poštujemo, nek se primeni – istakao je Memedović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading