Mirjana Memedović

Samo ona je uspela da osvoji njegovo srce: Bivša žena Jovana Memedovića je lepotica za kojom su mnogi uzdisali (foto)

Autor:

03.05.2023 13:47

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Bivša supruga Jovana Memedovića je prava lepotica, uverite se i samiVoditelj Jovan Memedović tiha je patnja nežnijeg pola, ali ni njegova bivša supruga Mirjana nije ništa manje atraktivna.

Nekadašnji supružnici okončali su brak prijateljski i u tišini, a posle razvoda ostali su u dobrim odnosima zarad svoje dece Maše i Uroša.

Pročitajte Sasvim prirodno, bez odeće - Jovan Memedović uslikan kako se tušira, dame, duboko udahnite! (foto)

Instagram

 

- Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu - rekao je tada popularni voditelj u jednom intervjuu.

Jovan Memedović i Mirjana upoznali su se u jednom rekreativnom centru 1992. godine, a ljubav se ubrzo rodila. Već posle godinu dana izgovorili su sudbonosno "da" i uživali su u skladnom braku dve decenije.

Pročitajte Kojoj bolje stoji? Ćerka Jovana Memedović iskopirala stajling svetske zvezde za samo 1000 dinara (foto)

Instagram

 

Poznato je da su bivša supruga Jovana Memedovića i voditelj svoju intimu čuvali od javnosti, te nismo imali prilike često da je viđamo. Inače, Mirjana je veoma aktivna na društvenim mrežama, a primetili smo da joj prezime bivšeg supruga i dalje stoji.

Pročitajte Dobro poznato lice - Ovaj mladić ukrao je srce atraktivne ćerke Jovana Memedovića

Instagram

 

Bivša supruga Jovana Memedovića raskošna je lepotica plave kose, te nije ni čudo što je baš ona svojevremeno ukrala srce jednog od najšarmantnijih voditelja u Srbiji. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading