Ljubav u vazduhu

Dobro poznato lice: Ovaj mladić ukrao je srce atraktivne ćerke Jovana Memedovića

Autor:

06.01.2022 13:00

Foto:

Foto:

Ćerka Jovana Memodovića, Maša vrlo retko se pojavljuje u javnosti, te svoj život vodi daleko od radoznalih pripadnika sedme sile.



Prirodom posla, popularni voditelj Jovan Memedović vrlo često pojavljuje se u javnosti, no vrlo retko to čini u društvu svoje ćerke, Maše. Ona je pre izvesnog vremena donela odluku da svoj život vodi daleko od očiju javnosti, a njen otac tu odluku poštuje.

Pročitajte i Ovo se ne propušta: Jovan Memedović plače dok se vozi kroz Gornje Nedeljice

 

 

No, sudeći po Mašinom Instagram profilu, mnoga interesovanja, hobije ali i talente nasledila je od svog oca, poznatog voditelja. Jovanova naslednica oprobala se i u svetu kinematografije, odnosno produkcije, umetničke fotografije, a njena ljubav prema prirodi nikada nije bila sporna.

Pojedini domaći mediji spekulišu da je upravo u jednoj od svojih sfera interesovanja Maša pronašla i emotivnog partnera, koji je uspeo da joj osvoji srce. U pitanju je filmski reditelj Bogosav Apostolović, kome u zvaničnoj biografiji stoji da je, između ostalog, bio i kasting direktor i asistent direktora filma 'Južni vetar 2 - Ubrzanje'.

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading