Jana Milosavljević

Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina: Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

Autor:

14.08.2023 20:30

Foto:

Foto:

Izgled Jane Milosavljević na meti komentara, zbog ovoga je svi porede sa Katarinom RadivojevićU popularnom domaćem filmu „Zona Zamfirova“ našla su se slavna imena današnjice, a neke manje poznate glumce je upravo ovo ostvarenje vinulo u zvezde.

Kao deo ekipe pojavila se i jedna dvanaestogodišnjakinja koja je svojom kratkom, ali zapaženom ulogom osvojila srca publike. 

U pitanju je Jana Milosavljević koja je igrala malu Zonu Zamfirovu. 

printscreen

 

Iako je film Zdravka Šotre emitovan još 2002. godine interesovanje za glumačku postavu ne jenjava, a izgled Jane Milosavljević kojoj je ovo bila prva značajna uloga našao se na meti komentara. 

Pročitajte Glumica Jana Milosavljević iznenadila javnost - Već godinama ga nemam

Mnogi su primetili da Jana sada neverovatno podseća na koleginicu Katarinu Radivojević, koja je glumila odraslu čorbadžijsku ćerku Zonu. 

Ata Images

 

Osim neverovatne popularnosti ovaj film je Jani doneo i ljubav za ceo život.

Naime, ona je pre šest godina na poslu upoznala sadašnjeg supruga reditelja i scenaristu Filipa Gajića.

Iako je 23. godinine stariji od nje, Milosavljevićevoj razlika u godinama nije smetala, a svom partneru je 2017. godine podarila sina Joakina.

Pročitajte Jana Milosavljević - Dece i uloga nikad dosta

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo.

Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - ispričala je Jana svojevremeno za magazin “Gloria”.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading