Vasilija Dragičević

Vasilija je kao med! Ćerka Miše Dragičevića je baš porasla, ovaj modni detalj posebno voli (foto)

Autor:

24.05.2024 21:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Miše Dragičevića je modna ikona i zvezda tatinog Instagrama



Ćerka Miše Dragičevića i Olje Bacić, koja će u novembru napuniti tri godine, već je modna ikona i zvezda tatinog Instagrama.

Ata Images

 

Iako porodične fotografije ne deli tako često, ponosni tata nije odoleo pa je svojim pratiocima na Instagramu pokazao kako provodi vreme sa Vasilijom. 

Pročitajte Najlepše vesti za kraj godine, Miša Dragičević ne krije sreću, beba stigla u najvećoj tajnosti

Posebnu pažnju privukao je stajling ove medene devojčice koja već zna šta želi da nosi. Ovoga puta Vasilija je odabrala roze haljinu ispod koje je obukla belu bluzicu dugih rukava.

Roze patike upotpunile su stajling, a modni dodatak koji, sudeći po fotografiji, najviše voli jeste plava mašnica kojom je ukrotila raskošne uvojke. 

Instagram

 

Neodoljiva ćerka Miše Dragičevića je preko noći porasla, a glumac koristi svaki slobodan trenutak kako bi bio pored nje i supruge. 

‒ Učestvujem u svemu, od hranjenja do kupanja bebe. Volim da znam baš sve oko nje, i ako treba, nunam i nosim i po celu noć jer znam da će Olja obaviti sve ostalo.

Sve radimo zajedno i dobar smo tim, ponekad je uspavljujemo čitavu noć.

Pročitajte Lekari su dali sve od sebe, ali... Evo kako je Miodrag Dragičević zaradio ožiljak na licu

Olja me tera da spavam, ali ne želim, pa pružamo podršku jedno drugom, jedno nosi Vasiliju, a drugo popije kafu da ostane budno, i tako ukrug.

Ako sledećeg dana radim, imam probu ili predstavu, onda je dosta naporno, ali mislim da se čoveku bioritam nekako prirodno podesi da može sve to da izgura.

Uostalom, oboje smo mladi i imamo snage – otkrio je svojevremeno Miša za Gloriju

Komentari. (0)

Loading