Miodrag Dragičević

Lekari su dali sve od sebe, ali... Evo kako je Miodrag Dragičević zaradio ožiljak na licu

Autor:

28.10.2023 16:11

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ožiljak Miodraga Dragičevića su svi primetili



Miodrag Dragičević osvojio je srca publike kada je 2015. godine odigrao glavnu ulogu u seriji „Čizmaši“.

Iako su ga u prvi mah svi poredili sa sestrom Tamarom, njegov talenat srušio je predrasude, uloge su se nizale jedna za drugom, a ožiljak Miodraga Dragičevića postao je njegov zaštitni znak. 

Luka Šarac

 

Naime, ožiljak Miodraga Dragičevića nalazi se na licu, tačnije ispod desnog oka, a glumac ga je „zaradio” još u najranijem detinjstvu. 

Ožiljak Miodraga Dragičevića je njegov zaštitni znak

‒ Kada sam snimio samo „Čizmaše“, mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo.

Pročitajte Šećer - Miša Dragičević pokazao ćerku, pogledajte samo taj stajling (foto)

Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se, pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju mi je ostao „zaštitni znak“.

Išao sam na operaciju, malo su ga smanjili, ali nisu mogli da ga sklone, pa je ostao deo mene. Jednostavno, koža mi je osetljiva i tako reaguje. Posle svake povrede mi ostanu ožiljci – otkrio je glumac jednom prilikom.

 

 

Podsećanja radi, Miodrag se može pohvaliti blistavom karijerom, ali i prelepom porodicom – suprugom Oljom Bacić i neodoljivom ćerkicom Vasilijom koja je na svet došla početkom novembra 2021. godine. 

Komentari. (0)

Loading