Jelena Karleuša

Jelena Karleuša uradila novu estetsku korekciju na licu, nikad nije bila lepša, baš se vidi razlika

Autor:

16.06.2024 20:46

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Estetska korekcija Jelene Karleuše više nije tajna, evo šta je korigovala



Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih pevačica u zemlji. Visoka, zgodna plavuša dugi niz godina može se pohvaliti zanosnom figurom, a nije tajna da je imala određene estetske korekcije.

Da je pevačica korigovala veličinu grudi davnih dana, kao i da je poradila na volumenu usana, dobro je poznato, ali kako vreme nikome ne ide na ruku, čak i diva mora da potraži pomoć stručnjaka.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Za najnoviju estetsku korekciju Jelene Karleuše pohvale idu poznatoj ruskoj doktorki, kojoj je ona poverila brigu o svom licu.

Naime, nakon što je dobila mnoštvo pohvala na račun lepog lica bez bora, a potom i upita kako joj to polazi za rukom, pevačica je svojim fanovima otkrila šta je to poslednje korigovala na svom licu.

Pročitajte Zbog nje će Duško Tošić ipak sve učiniti, privatni avion i najbolje karte za utakmicu Srbija-Engleska (foto)

- Pošto me svi pitate, otkrivam tajnu i predstavljam najbolju rusku doktorku zaduženu za botoks koji sam prvi put uradila prošle godine. Rezultati su ludilo mozga!

Ne mrštim se i svi su primetili neverovatnu promenu – napisala je JK pored fotografije sa dotičnom doktorkom.

Instagram

 

Može se reći da je pevačica odabrala vrhunskog stručnjaka, budući da izgleda sveže i podmlađeno, a čini se da je estetska korekcija Jelene Karleuše bila odličan izbor, jer prema mišljenju mnogih izgleda bolje nego ikad.

Komentari. (3)

Loading
mali zeka

17.06.2024 19:40

Ovo može voleti samo majka. Ne harizmatična žena sa par razreda škole, a voli da pametuje kao da je završila visoke škole. I da ne zaboravim, odvratno peva. Krešti.

Bojkovic

17.06.2024 20:29

Rec:DIVA i karleusa,neidu zajedno.moja baba ,inace Irkinja,je bila operska diva,nastupi: Carnegie hool.privatno Meri Martinijak,je Marija Bojkovic,zena skromna.prilozicu vam foto,star 100g.DIVA

Ja

17.06.2024 21:30

Ista Jovana Jeremic!!!