Tanja Rađenović

Poklekla trendovima: Lice Tanje Rađenović gledaoce ostavilo u šoku, voditeljka neprepoznatljiva (foto)

Autor:

18.01.2023 09:40

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Estetske korekcije sada su očigledne, ovako sada izgleda lice Tanje RađenovićVoditeljka Tanja Rađenović oduvek je mnogo pažnje pridavala svom izgledu, pa nikada nije krila da dosta novca troši na bjuti preparate. 

- Volim da sam doterana i kad ne radim. Koristim blage biljne preparate i proverene kozmetičke kreme, često stavljam i blago toniranu kremu. Kada bi mi neko rekao da će mi uzeti svu šminku i da mogu da zadržim jednu stvar, to bi bio roze sjaj za usne - priznala je pre nekoliko godina Tanja na magazin Gloria.

Pročitajte Tanja Rađenović o tajnama lepote - Nigde bez roze sjaja za usne, pudera i parfema

ATA Images

 

Ali kako vreme ne ide u prilog lepoti, Tanja je odlučila da se podvrgne sve popularnijim tretmanima i blagim estetskim korekcijama. Lice Tanje Rađenović svežije je nego ikada, obrve su istetovirane, usne popunjene, kapci podignuti, piše Blic. Sve to imali su priliku da vide uživo gledaoci Nacionalnog dnevnika na Pinku. 

Printscreen Pink

Naravno, kako to uvek biva, mišljenja su podeljena, pa dok jedni Tanju kritikuju drugi je obasipaju komplimentima. U svakom slučaju, činjenica je da voditeljka izgleda bolje nego ikada. 

Pročitajte Tanja Rađenović - Volim da se latim varjače i u svako jelo dodam zrno maštovitosti

ATA Images

 

Šta vi kažete? 

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading