Tamara Dragičević

Nakon vesti o trudnoći, Tamara iskrena: Petar ne pomaže meni, to su i njegova deca

Autor:

18.05.2024 10:00

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Reči Tamare Dragičević će svaka mama razumeti



Petar Benčina i njegova supruga čekaju treće dete. Pitanja o roditeljstvu neprestano pristižu na njihovu adresu, a reči Tamare Dragičević će svaka mama razumeti. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tokom gostovanja u podkastu „Snaga uma” glumica je potpuno iskreno odgovorila na pitanje da li joj suprug pomaže oko dece, a reči Tamare Dragičević pokrenule su lavinu komentara. 

Pročitajte Petar Benčina ovu sestru vešto je skrivao, gledate je svakog dana na malim ekranima

- Kad čujem pitanje da li mi Petar pomaže, odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje. Prva pomisao: ‘Bože, kako pomaže’. Ne pomaže on meni, to su i njegova deca.

Nisam ja njega na ulici zamolila da imamo dete, pa da sad nema nikakvu obavezu. Da jesam, možda bih odgovorila na to pitanje i rekla: ‘Dođe ponekad i obiđe nas’ - kaže glumica kroz smeh.

Vaspitanje dece Tamara i Petar smatraju najvažnijim zadatkom svakog roditelja, a sve odluke koje se tiču odrastanja njihove ćerke Staše i sina Lazara donose zajedno.

- Davanje slobode deci, koja je to granica? Kad te pitaju nešto i ti kažeš ne može, oni pitaju zašto. I sad ja treba da ogovorim zašto što se plašim. I zato što je strašno sve i svet je grozan i sve je opasno. 

Da to ne bi bili moji odgovori, pitanje je gde je tu balans. Uzdam se tu i u partnerski odnos Petra i mene da ćemo to zajedno uspeti da oslušnemo. 

Kad jedno posustane, gleda u ovog drugog i kao: ‘Hajde ti, ja nemam za ovo snage’ i obrnuto. Postoje neke stvari za koje mislim da su tradicija i da nikada ne izlaze iz mode.

To su, na primer, da poštujete svoje dete, da ne potcenjujete, da budete iskreni, da oseća sigurnost i zaštitu. Ništa od toga ne može biti pogrešno i ne može da škodi - bile su reči Tamare Dragičević.

Komentari. (0)

Loading