Sara i Nevena

Drugarice, prokletnice: Zbog ovog muškarca su Sara i Nevena prekinule prijateljstvo (foto)

Autor:

24.05.2024 19:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sukob Sare Jovanović i Nevene Božović ne prestaje da intrigira javnost



Sukob Sare Jovanović i Nevene Božović godinama intrigira domaću javnost. Obe pevačice rođene su u Kosovskoj Mitrovici, a putevi su im se ukrstili tokom takmičenja u jednom šou-programu 2013. godine.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sa pobednicom Mirnom Radulović oformile su bend „Moje 3“, a pesmom „Ljubav je svuda“ predstavile su Srbiju na Evroviziji u Malmeu

Pročitajte Dugo Nevena Božović nije ponela ovakvu kreaciju, boja lavande uz njene oči savršeno pristaje

Budući da su nakon raspada grupe ostale u prijateljskim odnosima, sukob Sare Jovanović i Nevene Božović je tada mnoge zatekao. 

Naime, u to vreme Sara je uplovila u vezu sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, dok je Nevena o svom emotivnom statusu mudro ćutala. 

Nedugo zatim krenule su glasine da nekadašnje drugarice više ne razgovaraju, ali i da je Nevena viđena u društvu Sarinog bivšeg dečka.

Obe su se pretvarale da se ništa ne dešava, ali je svima bilo jasno da su odnosi narušeni. 

Pročitajte Sara Jo progovorila o bolnoj temi - Pretio mi je...

Nekoliko godina kasnije Sara je donekle pojasnila situaciju sa bivšom drugaricom, koju nije imenovala, ali nije ostavljala mogućnost dileme o kome je reč.

‒ Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila vrlo bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima.

Ja sam to ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na kafu da sve razjasnimo.

Budući da se to nije desilo, Sara je pozvala nju i upitala je šta se dogodilo i zbog čega ju je otpratila sa Instagrama. 

- Rekla mi je da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Sedela sam preko puta nje i shvatila da moja posvećenost i moje razumevanje uopšte nemaju poente. Sve je palo u vodu - zaključila je Sara, a preneo je hellomagazin.rs.

Danas je Nevena u srećnom braku sa Nikolom Ivanovićem, pilotom iz Budve, dok je Sarino srce osvojio Žiga Sotlar, plesač i koreograf iz Slovenije.

Komentari. (0)

Loading