Ceca Ražnatović

Prekid prijateljstva sa Mirom Škorić mnoge je zanimao, Cecina rečenica odzvanja: Tako je trebalo da bude

Autor:

30.01.2024 17:31

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reči Cece Ražnatović podigle prašinu u javnosti, svi se pitaju kome su upućene



Ceca Ražnatović i Mira Škorić nekada su bile izuzetno bliske prijateljice. Međutim, kako je vreme prolazilo njihov odnos se bespovratno menjao. 

O prekidu prijateljstva pevačice nisu želele da govore u javnosti, pa nije čudo što su se mnogi zapitali da li su reči Cece Ražnatović na temu lažnog prijateljstva upućene Miri.

Ata Images

 

U novoj epizodi dokumentarno-igranog programa ”Ceca Show” pevačica se osvrnula na osobe koje su je u životu razočarale, a reči Cece Ražnatović pokrenule su diskusiju na društvenim mrežama.

Pročitajte Na vrhuncu karijere Ceca Ražnatović donela važnu odluku, Anastasija sve otkrila (video)

- U bilo kojim odnosima ljudi budu povređeni, da li u prijateljskim ili emotivnim, kada shvatiš da si imao apsolutno prazan hod, nije ti drago, nije ti lepo...

Ali, smatram da sve što se dogodi, rasturi i raziđe, da je trebalo tako da se desi i da postoje razlozi za to i da ne treba žaliti. Ja ne žalim...

Hvala Bogu da svako ko mi nije iskren prijatelj treba da ode od mene i da ne troši ni moje ni svoje vreme uzalud - bile su reči Cece Ražnatović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Iako ne znamo kome su tačno upućene reči Cece Ražnatović činjenica je da sa Mirom nije izgladila odnose kao i da više nemaju nikakvu komunikaciju. 

Komentari. (0)

Loading