Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović otkrila šta zapravo misli o Arkanovoj deci

Autor:

10.04.2024 17:58

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Ceca Ražnatović iskreno o Arkanovoj deci, evo šta zapravo misli o njima



Niz godina Ceca Ražnatović je na samom vrhu estrade.

Njeno venčanje sa Željkom Ražnatovićem, davne 1995. godine, okarakterisano je kao „svadba decenije”, a da je zaista bio događaj za pamćenje, govori i to što su o njemu izveštavali ne samo balkanski mediji već i dopisnici iz Velike Britanije i Amerike.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Skladan brak je, nažalost, bio kratkog veka, a preranu smrt supruga pevačica nikada nije prebolela.

Iako je od tada prošlo više od dve decenije, detalji Cecinog odnosa sa Željkovom decom iz prethodnih brakova intrigiraju domaću javnost.

Pročitajte Samo što je Arkan ubijen - Ovu baladu 2001. godine Ceca je odbila da peva, postala je veliki hit (video)

Tokom gostovanja u emisiji „Ako progovorim” Ceca Ražnatović rešila je da odgovori na pitanje koje godinama budi znatiželju javnosti, a njeno mišljenje o Željkovim naslednicima više nije tajna.

- Željko je bio pravi prijatelj. Kad ga imaš za prijatelja. Naučio me je tome da nikada materijalno ne može da ima veću vrednost od lojalnog prijatelja.

Ispričao mi je ceo svoj život, govorio mi je: „Kada bih ponovo sebi mogao da biram put, drugačije bih birao, ali nisam imao mogućnosti. Moja deca imaju mogućnosti i moja deca će biti na pravom putu”. 

Pročitajte Dugo ga je čekala - Ceca Ražnatović potvrdila srećne vesti

Sva njegova deca su obrazovana fakultetski, sva njegova deca su zbrinuta, Bogu hvala, sva deca su dobra deca. Nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne, to su dobra deca, to su dobri ljudi...

Njegova sva deca imaju sređene i normalne živote, većina živi u inostranstvu. Moja su najeksponiranija, što je negde prirodno, jer sam i ja eksponirana kao majka - ispričala je Ceca Ražnatović.

Komentari. (0)

Loading