Željko Ražnatović Arkan

Podarila mu je četvoro dece, pa zauvek otišla iz Srbije: Ovako danas izgleda Arkanova bivša žena (foto)

Autor:

26.07.2023 14:30

Foto: Mark H. Milstein / Getty Images

Foto: Mark H. Milstein / Getty Images

Arkanova bivša žena konačno u javnosti, evo kako sada izgleda Natalija Martinović



Godinu dana pre nego što je oženio Svetlanu Cecu Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan razveo se od Natalije Martinović koja mu je podarila četvoro dece - Mašu, Milenu, Nikolu i Vojina.

Privatna arhiva

 
 

Nakon kraha ljubavi Arkanova bivša žena spakovala je kofere i zajedno sa decom preko noći napustila Srbiju. U prvo vreme oni su se stalno selili, da bi na kraju porodično gnezdo svili u Americi. 

Pročitajte Samo što je Arkan ubijen - Ovu baladu 2001. godine Ceca je odbila da peva, postala je veliki hit

U intervjuu koji je dao 1996. godine Arkan je ispričao da se od Natalije nije rastao zbog ljubavi prema Ceci kao što se u to vreme spekulisalo.

‒ Razveo sam se posle 13 godina braka. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Imao sam tri braka, ali nikada nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao.

Pročitajte I posle 23 godine, tuga je ista - Ceca na pomenu Arkanu

Za 13 godina, koliko sam bio sa bivšom suprugom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu i rekao sam to ženi.

U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao.

S druge strane, Vojin Ražnatović, koji i dan danas na društvenim mrežama objavljuje slike svojih roditelja iz vremena kad su bili u ljubavi, je u svojoj knjizi objasnio kako su stvari izgledale iz njegovog ugla. 

– Bio je školski raspust 1994, jun mesec. Roditelji su nam bili veoma strogi i terali su nas da se redovno bavimo fudbalom, plivanjem, karateom, pa i glumom kod Mike Aleksića.

Čak ni tokom letnjeg raspusta nismo uspeli da uživamo kao sva ostala deca – počeo je priču Vojin.

– Nismo ni slutili šta nas čeka tog leta. Kasno uveče, brat i ja smo se vraćali sa DIF-a, gde smo tri puta nedeljno išli na plivanje.

Znali smo da je nešto čudno, jer čim smo ušli u kuću, videli smo desetak putnih torbi koje stoje pored vrata. Pa, nije valjda da se opet selimo, pomislio sam.

U tom momentu mama nam je histerično saopštila da odmah krećemo i da uzmemo šta nam je najpotrebnije. Paradoks je što smo kao deca voleli da slušamo Cecu.

Uzeo sam vokmen sa Cecinom kasetom i moj album sa sličicama za Svetsko prvenstvo u fudbalu. 

Arkanova bivša žena ne voli javno da se eksponira, a kako Natalija sada izgleda možemo videti na retkim fotografijama koje Vojin podeli na društvenim mrežama. 

Instagram printscreen

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading