Suprug Nikoline Pišek

Sin najbogatijeg antikvara: Detalji smrti i biografija Vidoja Ristovića

Autor:

08.05.2022 22:00

Foto:

Foto:

Danas je iznenada preminuo Vidoje Ristović, a mi vam donosimo detalje iz života supruga Nikolne Pišek



Suprug Nikole Pišek, Vidoje Ristović danas je iznenada umro u 44. godini oko ponoći u Beogradu. Njemu je pozlilo, došla je ekipa hitne pomoći koja je mogla da konstatuje smrt. Pretpostavlja se da je moguć razlog njegov problem sa visokim pritiskom i da je imao infarkt, ali informacija još uvek nije potvrđena. 

Dan pre toga on je na svom instagramu objavio kako uživa u poseti muzeju sa svojom ćerkom. 

Pročitajte i: Skrhana od bola - Iznenada preminio suprug Nikoline Pišek

 

 

Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Nikolina i Vidoje venčali su se septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. On je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Pre  nikoline Pišek bio je u vezi sa našom glumicom Katarinom Radivojević. Njegov otac je najbogatiji srpski natikvar poznat kao Miša Grof. U svom vlasništvu ima slike vredne i nekoliko stotina hiljda evra. Poznato je da je on nekadašnji Arkanov prijatelj od koga je Arkan kupovao dosta umetničkih dela.

 

 

Mišu Grofa, Arkanov sin Vojin Ražnatović pominje u svojoj knjizi "Priče o mom ocu" gde govori da je otac voleo stara umetnička dela i da je dao nekoliko hiljda maraka Miši za slike koje je otkupio od njega. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading