Ceca je ovaj hit posvetila njemu - koga je pevačica volela pre Arkana?

Autor:

05.04.2021 19:31

Foto:

Foto:

Ceca danas čuva svog unuka Željka, koji je ime dobio po svom dedi. O njihovoj ljubavi mnogo se pričalo, a danas su ljubavi njihove dece u žiži interesovanja



Iako je Svetlana Ražnatović Ceca već neko vreme u, reklo bi se, stabilnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, još uvek nije snimila pesmu koja bi se mogla pripisati njihovoj ljubavi. Poznato je da popularna pevačica krije svoj privatni život od očiju javnosti, pa se ne zna precizno kako je njen ljubavni staž tekao pre i posle Željka Ražnatovića Arkana.

Pročitajte i Ljubav na planini - Ceca sa Bogdanom uživa u snežnom raju

Foto: Dejan Milićević

 

Ali dok je Ceca bila još uvek Veličkovićeva, taman na početku svoje uzlazne karijere, ona je svoju ljubav poklonila jednom perspektivnom fudbaleru.

Kada je imala 15 godina Ceca se zabavljala sa 18-godišnjim Vladanom Lukićem.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i predsednik Crvene Zvezde, a te 1989. godine njen igrač nije uspeo da održi svoju vezu sa zvezdom. Njihovu ljubav bila je medijska senzacija, pominjala se veridba i svadba, ali je romansu prekinuo Vladanov odlazak u vojsku. Priča se da je baš njemu Ceca posvetila hit "Pustite me da ga vidim".

Pročitajte i Ceca Ražnatović potpuno iskreno - Trudila sam se da dobro plivam u životnim cunamijima

Ata Images

 

Zanimljivo je da je na svadbi Vladanove ćerke, Sare, po njenoj želji pevala upravo Ceca, koja se tom prilikom podsetila prve mladalačke ljubavi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading