Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović više ne krije: Bila sam ljuta na Veljka i Bogdanu, kako su mogli to da mi prirede?!

Autor:

11.02.2024 21:25

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Reči Cece Ražnatović svi prepričavaju, razlog je ovoVeljko i Bogdana Ražnatović će se po treći put ostvariti u ulozi roditelja.

Nakon dva dečaka porodica će postati bogatija za još jednog člana, a reči Cece Ražnatović otkrivaju veliku porodičnu tajnu. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

U najnovijoj epizodi emisije „Ceca Show” folk diva otkriva kako se osećala kada je prvi put saznala da će postati baka, ali i kako je najstariji unuk Željko zove.

Pročitajte Ishrana Cece Ražnatović je besprekorna, ali ovom poroku ne može da odoli, iznenadićete se

- Kada sam čula da ću biti baba i da će me zezati ceo Balkan, ja sam bila ljuta na njih sedam dana. Zašto su oni meni to priredili, a da me nisu pitali. 

Kad sam ga videla u bolnici, uzela ga u ruke, kad me pogledao, ja kažem: „Šta si ti moje? Duša, srce, ljubav”. To je ljubav neopisiva, obožavam ga. 

Zamisli da mi kaže „Ceco, Ceco”, uopšte me ne zove baba. Sve zove baba, deda, sve... moju sestru Lidiju zove baba Lidija, deda Cole, samo mene zove Ceca - ponosno je ispričala pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Reči Cece Ražnatović su u isti mah nasmejale, ali i raznežile njene prijatelje koji najbolje znaju koliko je vezana za svoju porodicu, posebno za unuke kojima sve dopušta. 

Komentari. (0)

Loading