Porodica Ražnatović

Slavlje Svetog Nikole u domu Ražnatovića: Mali Željko opet ukrao šou, o ovom gestu svi pričaju (foto)

Autor:

23.05.2023 17:00

Foto:

Foto:

Cecina slava, letnji Sveti Nikola, obeležena je juče u krugu porodice, Veljkov stariji sin ukrao šou



Slava letnji Sveti Nikola, praznik koji je posvećen prenosu moštiju Svetog oca Nikolaja - Mirlikijskog čudotvorca, iz Likije u Bari, proslavljen je juče širom Srbije, ali i u domu muzičke zvezde Cece Ražnatović na Dedinju.

Pročitajte Braća Ražnatović - Prve fotografije Željka i Krstana, ovo je ljubav

Čitava porodica bila je na okupu, a slavlje je svojim prisustvom uveličao protojerej Aleksandar koji je kako običaji nalažu osveštao kolač, sveću i žito.

Stariji sin Veljka Ražnatovića Željko, kao pravi domaćin dočekao je sveštenika i sa njim se fotografisao držeći krst.

„Dobar domaćin sa radošću očekuje svog sveštenika“, napisao je u objavi Protojerej, a potom je objavio i fotografiju sa Cecom.

Instagram

 

Zimski Sveti Nikola u domu Ražnatovića takođe je obeležen kako dolikuje, a tradicionalno tada ih je posetilo mnogo prijatelja i Cecinih kolega sa estrade.

Podsetimo, Ceca Ražnatović nedavno se po drugi put ostvarila u ulozi bake, kada je na svet došao Veljkov drugi sin Krstan.

Pročitajte Ko bi rekao da je dvostruka baka - Ceca na sebi promenila jednu stvar, izgleda bar 15 godina mlađe (foto)

Ceca Show promo

 

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana nameravaju da svoje naslednike odgajaju u Titelu, jer kako je sam naveo smatra da je zdravije okruženje, a tamo je i farma koju vodi.

- Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo - rekao je Ražnatović za "Ceca show".

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading