Ceca Ražnatović

Ko bi rekao da je dvostruka baka: Ceca na sebi promenila jednu stvar, izgleda bar 15 godina mlađe (foto)

Autor:

26.04.2023 18:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Frizura Cece Ražnatović oduševila je sve prisutne, pun pogodak!



Novi počeci, novi stajlinzi i nove frizure često su rezervisani za proleće. Lagana i lepršava kosa je ono što svaka žena u ovom periodu želi, pa izuzetak nije ni folk diva Ceca Ražnatović koja se odlučila za pravo osveženje kada je frizura u pitanju.

Pročitajte Veselje do zore uz vatromet i trubače - Ceca se latila mikrofona, Veljko van sebe od sreće, ova pesma ga je posebno pogodila (foto)

Ata Images

 

Na snimanju emisije „Zvezde Granda“ pevačica je uslikana sa novom frizurom koja je privukla dosta pažnje. Kosa ošišana na paž briše bar petnaest godina, te Ceca koja je nedavno postala baka drugi put izgleda mnogo mlađe.

Pročitajte Ceca Ražnatović na crvenom tepihu pokazala novi imidž, ovaku frizuru nije imala ni kao devojka (foto)

Ata Images

 

Osim Cecine nove frizure, ni njen stajling nije prošao nezapaženo.

Naime, muzička zvezda se pojavila u autfitu pastelnih tonova koji je upotpunila torbom modne kuće „Chanel“ za koju treba izdvojiti pozamašnu svotu novca.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lucija

27.04.2023 00:04

Zašto se svi sa malo obrazovanja pale na markiranu garderobu?Ceca je jako lijepo i ženstveno,elegantno obučena,ali bi mi se više svidjelo kada bih i običnu jeftiniju garderobu nosila.(tako to rade čak i kraljice).Bila bih simpatičnija.Ovako kao sponzoruša,antipatično ,pogotovo u današnje vrijeme.Pa nju dođu gledati i slušati na koncerte koji jedva plate i ulaznu kartu.