Bogdana, Bojana i Nataša

Ražnatovići i Rodići na okupu povodom Nikoljdana: Trudna Bogdana ukrala šou

Autor:

20.12.2023 09:49

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Trudna Bogdana Ražnatović ukrala šouU mnogim domovima širom Srbije juče je obeležena slava Sveti Nikola pa i u domu balkanske zvezde Cece Ražnatović.

Muzička zvezda okupila je porodicu i prijatelje, ali najviše pažnje privukla je njena snaja, trudna Bogdana Ražnatović.

Boško Karanović

 

Porodica Rodić došla je u punom sastavu, ali Veljkova supruga, trudna Bogdana Ražnatović, ukrala je šou. Ona je blistala u uskoj crnoj haljini koja je isticala njen stomak, dok su uz nju sve vreme bile sestre Bojana Šijan i Nataša Rodić.

Sestre Rodić su na Instagramu podelile delić atmosfere, te smo imali prilike da vidimo kako su se provele za Nikoljdan.

Pročitajte Nikoljdan će ove godine biti drugačiji - Ceca uveliko sprema slavu, bez nje ništa neće biti isto

Bojana i Nataša takođe su plenile u prelepim haljinama, ali ipak najviše simpatija osvojila je Bogdana za koju kažu da joj drugo stanje mnogo lepo stoji.

Instagram

 

Instagram

 

U jednom momentu Ceca je napustila kuću i pred okupljenim novinarima rekla koliko je srećna što joj je ćerka Anastasija tu, a potom je progovorila o prinovi koju čekaju Veljko i Bogdana:

- Bože zdravlja, i Ilijan će sledeće godine da bude sa nama! I Anastasija je ovde, da, presrećna sam. Žao mi je što Nemanja nije mogao da dođe, on večeras ima utakmicu, i njemu je žao.

Pročitajte On je osvojio srce Cece Ražnatović, najnovije fotografije sve otkrile

Anastasija nam u poslednje vreme fali, jer je preko, ona kaže da joj ja nedostajem najviše... Ovih dana imamo mnogo proslava, praznika, lepo je.

Ata Images

 

- Radim dosta, u ozbiljnom sam tempu. Veljko je sad domaćin slave, to je prirodno, muška je glava, njegova je slava. Dočekuje goste, maniri se uče, nego... On više smeta, umesto što pomaže, i sve bi da proba - rekla je pevačica.

 

Komentari. (0)

Loading