Sestre Rodić

Dok tata čuva sinove evo sa kim Bogdana Ražnatović uživa u večernjem izlasku (foto)

Autor:

26.10.2023 17:02

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sestre Rodić uživaju u zajedničkom vremenu, ovo se zove ljubavBogdana Ražnatović privukla je veliku pažnju javnosti udajom za Cecinog sina Veljka pre nekoliko godina.

Nekadašnja košarkašica ne voli javno eksponiranje, pa se o njenom privatnom životu i ne zna puno, osim da je iz Titela i da joj roditelji važe za veoma uspešne preduzetnike. 

Ražnatovićka ima i dve sestre, Natašu i Bojanu, koje su podjednako lepe kao Bogdana. Sestre Rodić veoma su vezane, pa se trude da što više vremena provedu zajedno od kada ne žive u porodičnom domu.

Instagram

 

Poznato je da se starija sestra Cecine snaje udala za Mirka Šijana kome je nedavno rodila drugog sina, Vukana, i sa porodicom živi u vili u Surčinu.

Najstarija sestra Nataša bavi se privatnim biznisom i daleko od očiju javnosti uživa sa jačom polovinom. Njihove zajedničke fotografije često imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama.

Sestre Rodić uživale su u večernjem izlasku

Porodične i poslovne obaveze im ne dozvoljavaju da vreme provode kao ranije, tako da su sada zajednički trenuci posebno važni u njihovom životu.

Instagram

 

Sestre Rodić juče su ugrabile slobodno vreme dok su mališane čuvale tate i bake pa su se uputile u jedan prestonički lokal gde su uživale u opuštenoj večeri i razgovoru koji nije imao kraja.

Pročitajte Noćni provod zamenili dečjom sobom - Veljko i Mirko sa sinovima na okupu, porodica je sve

Osmesi su krasili njihova lica, a porodične momente zabeležile su video zapisima koje su podelile na društvenim mrežama, gde smo mogli da vidimo šta znači sestrinska ljubav i koliko su njih tri bliske.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading