Veljko i Mirko

Noćni provod zamenili dečjom sobom: Veljko i Mirko sa sinovima na okupu, porodica je sve

Autor:

10.10.2023 10:00

Foto:

Foto:

Veljko Ražnatović i Mirko Šijan oduševili fotografijomVeljko Ražnatović i Mirko Šijan već nekoliko godina vode miran porodični život.

Drugari koji su nekada bili poznati po izlascima i noćnom provodu danas važe za porodične ljude i svaki slobodan trenutak koriste da ga provedu sa suprugom i decom.

ATA Images

 

Veljko se pre četiri godine oženio Bogdanom Rodić, sada Ražnatović, koja mu je rodila dva sina, a Mirko njenom sestrom Bojanom, sa kojom takođe ima dva naslednika.

Veljko Ražnatović i Mirko Šijan često se okupljaju u njihovoj porodičnoj kući u Titelu, pa su  prilikom jednog druženja ovekovečili trenutak.

Pročitajte Divne vesti iz porodice Ražnatović, Veljko i Bogdana na sedmom nebu, ovo se čekalo!

Naime, Veljko Ražnatović i Mirko Šijan pozirali su sa sinovima u dečjoj ogradici, a ova fotografija oduševila je njihove pratioce koji su ostavili pregršt pozitivnih komentara.

Instagram

 

Podsetimo, Bogdana i Veljko dobili su sina Željka 2019, a u aprilu ove godine na svet je došao njihov drugi naslednik - Krstan.

S druge strane, Bojana i Mirko postali su roditelji pre dve godine kada su dobili dečaka, kome su dali ime Zoran po Mirkovom ocu, a početkom ove godine Bojana je rodila još jednog sina i njemu su dali staro srpsko ime Vukan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

 

Komentari. (0)

Loading