Željko i Isaija

Željko Ražnatović slavi 4. rođendan, maleni Isaija ukrao šou, koliko su preslatki (foto)

Autor:

03.06.2024 19:02

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Rođendan Željka Ražnatovića proslavlja se danas, glavna zvezda najmlađi član porodiceDanas je 4. rođendan Željka Ražnatovića, poseban dan u porodičnom domu u Titelu.

Mama Bogdana i tata Veljko potrudili su se da slavljeniku ispune svaku rođendansku želju, a čestitke stižu od ranih jutarnjih časova na njihovu adresu.

Creative Couple Media

 

Kod Ražnatovića slavi se već 20 dana. Prvo je na svet stigao treći naslednik Isaija, da bi pre šest dana Anastasija i Nemanja upriličili građansko venčanje u vili na Dedinju.

Danas se slavi, ali nešto malo dalje od Beograda - u vojvođanskoj varošici gde Veljko sa porodicom živi godinama.

Rođendan Željka Ražnatovića - Anastasija posebno emotivna

Jutros se na Instagramu oglasio ponosni tata, podelivši sliku najstarijeg sina uz kratku poruku: "Srećan rođendan, sine moj".

Nešto kasnije je emotivan video zapis podelila i tetka Anastasija, ne krijući koliko je srećna što njen prvenac i miljenik proslavlja 4. rođendan.

Ipak, ono što smo primetili među brojnim Željkovim fotografijama jeste i najnovija, gde u naručju drži tek rođenog brata Isaiju.

Pročitajte Željko je poseban - Veljko Ražnatović puca od ponosa, koje dete ovo može sa nepune četiri godine?

Oba dečaka su neodoljiva, a svi su odmah primetili i da najmlađi naslednik likom podseća na Veljka.

Rođendan Željka Ražnatovića slavi se danas, ali i za vikend kada će biti organizovana proslava, baš onakva kakvu je maleni slavljenik zamislio.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading