Veljko Ražnatović

Divne vesti iz porodice Ražnatović, Veljko i Bogdana na sedmom nebu, ovo se čekalo!

Autor:

22.09.2023 21:20

Foto: M.M. / ATA Images

Foto: M.M. / ATA Images

Veljko Ražnatović danas ima veliki povod za slavlje, evo koji je razlog



Porodica Ražnatović danas ima veliki povod za slavlje.

Naime, mladi bokser Veljko Ražnatović danas je pred punom halom "Jass“ u Jagodini ostvario pobedu nokautom u 4. rundi, savladavši izuzetno nezgodnog protivnika Edwina Moskquera.

Gloria

 

Prve dve runde bilo je neizvesno, u trećoj rundi je Kolumbijac zadao nezgodan udarac, ali  to nije poljuljalo Veljka koji se odmah konsolidovao.

Pročitajte On bez majice, ona bez šminke - Ovako Veljko i Bogdana provode vreme u Titelu (foto)

U svakoj razmeni udaraca Veljko je bio dominantniji, što je na kraju rezultiralo nokautom. Bio je ovo dobar i čvrst meč, a pobeda Veljka Ražnatovića uveliko se komentariše.

Veljkova majka Ceca Ražnatović je ponosnija nego ikada, a na svom Instagram nalogu podelila je fotografiju sa meča uz kratak opis: "Pobeda".

Instagram

 

Inače, poznato je koliko je Veljko posvećen svojoj karijeri, te da je u svrhe treniranja i priprema za mečeve naparavio sebi teretanu na otvorenom u porodičnom domu u Titelu, gde predano vežba.

Instagram

 

Veljkova supruga Bogdana najveća je podrška bokseru, i kad god to mogućnosti dozvoljavaju navija za njega iz prvog reda, pa smo sigurni da je na ovu pobedu Veljka Ražnatovića više nego ponosna budući da se meč sa nestrpljenjem čekao.

Komentari. (0)

Loading