Veljko Ražnatović

Ceca zaplakala od sreće, Veljko je danas najsrećniji čovek na svetu, čestitamo! (foto)

Autor:

17.02.2024 12:32

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Veljko Ražnatović pobedio je sinoć u bokserskom meču Poljaka Pjotra BudžišjevskogVeljko Ražnatović mesecima se vredno pripremao za bokserski spektakl koji je bio zakazan za 16. februar u hali "Obilićevo" u Banjaluci.

Svakodnevni treninzi nisu bili uzaludni jer je Veljko Ražnatović pobedio poljskog predstavnika Pjotra Budžišjevskog.

Antonio Anhel / Ata images

 

Njega je iz prvog reda bodrila supruga Bogdana, koja je blistala u sedmom mesecu trudnoće ne skidajući osmeh sa lica.

A i zašto bi kada je Cecin sin rutinski savladao protivnika u tri runde. Srpski borac je uzdrmao Poljaka u prve dve runde sjajnim udarcima, a onda zadao i konačan u trećoj rundi - klasičnim nokautom.

Veljko Ražnatović pobedio je 16. put u karijeri

- Smatram da sam dominirao od prvog zvuka gonga i da protivnik nije imao ni promil šanse. Ja uvek idem na pobedu, ali u Banjaluci uvek imam poseban motiv i pred ovom fenomenalnom publikom poraz nije opcija.

Instagram

 

- Bio je ovo pravi spektakl i daću sve od sebe da ponovo radim meč u Banjaluci. Ovu pobedu želim da posvetim Žarku Ećimu, mom bratu, koji više nije sa nama - istakao je Veljko posle borbe.

Pročitajte Više me neće videti - Pred dolazak na svet trećeg sina Veljko doneo neočekivanu odluku

Ponosna majka Ceca nije mogla da bodri Veljka uživo jer je već imala zakazan nastup, ali je sve pratila preko televizijskog prenosa.

Kada je Veljko Ražnatović pobedio, folk diva mogla je da odahne, a naslednikovim uspehom pohvalila se i na društvenim mrežama.

Komentari. (1)

Loading
Ivanka

18.02.2024 06:14

Ma uvijek mu izaberu najnemoćnijeg boksuje jednom godišnje, traže mu protivnika zadnje klase da bi pobjedio veljkomod boksa nije vidio ni B.