Bogdana Ražnatović

Prva fotografija trudne Bogdane u noćnom provodu: Stomačić se već nazire... (foto)

Autor:

25.11.2023 07:29

Foto:

Foto:

Prva fotografija trudne Bogdane osvanula na društvenim mrežama



Kao grom iz vedra neba osvanula je vest početkom ove nedelje da Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju treće dete. 

Ponosni tata otkrio je na društvenim mrežama da će u njihovu porodicu uskoro stići i treći dečak, a sada je osvanula prva fotografija trudne Bogdane, i to iz provoda.

Boško Karanović

 

Cecina snaja uživa u blagoslovenom stanju pa je odlučila da petak veče provede sa sestrama na večeri. Bogdanu je snimala starija sestra Nataša i to objavila na "Instagramu", a lepa trudnica nije skidala osmeh sa lica.

Na sebi je imala teget komplet i belu basic majicu, te imamo prilike da vidimo da se stomačić tek nazire. 

Instagram

 

Prva fotografija trudne Bogdane - blagosloveno stanje joj baš prija

Naslednici Željko i Krstan ostali su sa tatom i baka Cecom kod kuće, dok je mama uzela slobodno veče, što nije krila da joj veoma prija.

Prva fotografija trudne Bogdane izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama gde hvale kako njen savršen izgled, tako i njenu hrabrost da za kratko vreme se odluči na treću trudnoću.

Pročitajte Bogdana Ražnatović trudna treći put, ponosni tata Veljko otkrio pol bebe (foto)

Kako tek ulazi u četvrti mesec blagoslovenog stanja, nekadašnja košarkašica još uvek ima fit figuru koju je veoma brzo povratila nakon porođaja koji je bio u aprilu ove godine. 

Instagram

 

Široki osmeh nije skidala cele večeri sa lica,a druženje sa sestrama Bojanom i Natašom joj veoma prija. Nije tajna da su njih tri veoma vezane, pa se tako trude da kad god im obaveze dozvole provode vreme zajedno.

Komentari. (0)

Loading