Bogdana Ražnatović

Šta bi joj rekla Jelena Đoković? Ovo jede Bogdana Ražnatović tik pred porođaj

Autor:

15.04.2024 17:37

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bogdana Ražnatović pred porođaj uslikana je ovde, evo šta radi Cecina snaja



Bogdana Ražnatović pred porođaj uživa u svakom trenutku sa sinovima Željkom i Krstanom koji će za dva dana proslaviti prvi rođendan.

Nedugo potom, porodici Cecinog sina priključiće se i najslađe pojačanje, najmlađi naslednik Ilijan kojeg braća sa nestrpljenjem iščekuju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Veljko neretko na društvenoj mreži Instagram objavljuje trenutke sa svojim najbližima, a sada je otkrio kako izgleda supruga koja je u poodmakloj trudnoći.

Ražnatovićka je sa trudničkim stomačićem spremna da uživa u hrani, a ovoga puta je jasno i šta Bogdana najviše voli da jede u blagoslovenom stanju.

Bogdana Ražnatović pred porođaj rešila je da se potpuno opusti

Ponosna mama je dala sebi oduška i uživala u svežem mesu i krompirićima, a sreća na njenom licu je više nego očigledna.

Instagram

 

- Udri, debela - našalio se Veljko i glasno smejao. Iako je poznato da je on bokser koji veoma vodi računa o fizičkoj spremi i zdravoj ishrani, očigledno uživa da čini trudnoj supruzi te joj ne zamera što ne jede ono što bi možda trebalo tokom trudnoće.

Pročitajte Na korak do trećeg porođaja, Bogdana Ražnatović uslikana na neočekivanom mestu

Ražnatovići pripremaju veliku proslavu Krstanovog prvog rođendana u danima koji su pred nama, a Bogdana Ražnatović pred porođaj trudi se da što više vremena provede sa dečacima jer će uskoro morati malo više da se posveti najmlađem članu porodice.

A do tada trudi se i da ugodi sebi, što joj, rekli bismo, dobro ide od ruke.

 

Komentari. (0)

Loading