Jelena i Ivan

Kakva je to domaćica: Jelena Tomašević spremila slavski kolač pa pokazala kako provode Nikoljdan

Autor:

19.12.2023 15:00

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Slava Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića obeležena u skladu sa svim običajimaDanas se obeležava Nikoljdan, jedna od najvećih srpskih slava. Ovo je krsna slava Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića koji su se potrudili da ispoštuju sve srpske običaje.

Pevačica se sinoć pohvalila slikom prelepog slavskog kolača koji je ukrašen pletenicama od testa, dok je u opisu fotografije stajalo:"Mojih ruku delo".

Instagram

 

Krsna slava Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića - najsrećniji dan u porodici

Kako običaji nalažu, Jelena i Ivan odneli su slavski kolač u crkvu da ga osveštaju, što je ona podelila sa pratiocima.

Pročitajte Jelena Tomašević rasplakala sve - Nije nam se dalo, rano moja mila (video)

"Srećna slava svima koji danas slave i mojim Bosiljčićima", napisala je pevačica uz fotografiju iz crkve na kojoj se vidi nekoliko slavskih kolača, sveće i žito.

Instagram

 

Inače, osim Jelene i Ivana Svetog Nikolu danas proslavljaju i Ceca Ražnatović, fudbaler Aleksandar Mitrović, Darija Kisić, bračni par Milan i Snežana Borjan, Viki Mijković, Zorica Brunclik i mnogi drugi.

Podsetimo, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić u braku su od 2011. godine, kada su stali na "ludi kamen". Oni su sudbonosno "da" izgovorili u Crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. 

Pročitajte Nikoljdan će ove godine biti drugačiji - Ceca uveliko sprema slavu, bez nje ništa neće biti isto

Par je u skladnom braku dobio ćerku Ninu koja je na mamu nasledila gen za muziku.

Boško Karanović

 

– Ide u muzičku školu i dobro joj ide, još ne želi da se javno bavi pevanjem, navijam da pokaže šta zna jer je zaista nadarena, ali je ne forsiram – ispričala je Jelena svojevremeno.

Komentari. (0)

Loading