Viki Miljković

Slavi se već dva dana: Viki Miljković se pohvalila, prizor iz njenog doma će vas raspametiti

Autor:

19.12.2023 12:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Slavlje u domu Viki Miljković, pevačica van sebe od sreće



Slavlje u domu Viki Miljković već dva dana je u punom jeku. Folk zvezda juče je napunila 49 godina, a tim povodom dobila je pregršt čestitki i poklona kojima se odmah pohvalila na svom Instagram-nalogu.

Ata Images

 

"Dragi narode, hvala svima na divnim čestitkama, nisam uspela svima da odogovorim na poruke, ali evo ovim putem svima od srca zahvaljujem. Čestitke su stigle sa svih strana sveta.“

Pročitajte Za ovaj stajling Viki Miljković pobrinuo se njen suprug Taške, to je muškarac

„Još jednom hvala vam od srca, baš sam uzbuđena i srećna. Voli vas vaša Viki", poručila je pevačica uz video na kome se vide raskošni buketi cveća, šampanjac i drugi pokloni.

 

 

Viki je kasnije na Instagram-storiju podelila fotografiju Svetog Nikole, koji je krsna slava njene porodice. Verujemo da su pripreme za Nikoljdan u pevačicinom domu u jeku, budući da je svake prethodne godine slavlje bilo grandiozno.

Instagram

 

Na slavlju u domu Viki Miljković uvek se okupe mnoge njene kolege i prijatelji koji uživaju u bogatoj trpezi i veseloj atmosferi, a mnogi od njih late se mikrofona.

Slavu Sveti Nikola takođe obeležava njena kuma Ceca Ražnatović kod koje veselje uz muziku ume da potraje do sitnih sati. Ove godine Ražnatovići slavu dočekuju u proširenom sastavu, a da li će Anastasija za tu priliku doputovati iz Sevilje ostaje da vidimo.

Komentari. (1)

Loading