Nikolija Jovanović

Nikolija konačno otkrila: Vesna je završila u suzama zbog Relje (video)

Autor:

22.05.2024 20:59

Foto: Petar Đorđević, Dušan Petrović

Foto: Petar Đorđević, Dušan Petrović

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića više nije tajna, Nikolija sve otkrila



Iako se Relja Popović i Nikolija Jovanović trude da privatni život sačuvaju od očiju javnosti, priče o njihovim porodičnim odnosima često pune novinske stupce.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Prilikom gostovanja u emisiji „150 minuta” Nikolija je rešila da stavi tačku na glasine koje kolaju i otkrila kakav je zapravo odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića. 

Pročitajte Nikolija Jovanović ogolila dušu - Mama je imala tešku trudnoću, ležala je u bolnici

Ona je priznala da je Vesna ranije imala zamerke na njeno pevanje, ali kada je Relja u pitanju, predrasude ne postoje. 

- Da vidite, tu uopšte nema zamerke. Kada on pusti pesmu, ona pusti suzu, uglavnom. Njemu ne kaže ni više trilera, ni više foršpila. Hvala mama - istakla je Nikolija.

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića sada je mnogo jasniji, a na pitanje zbog čega još uvek nije izgovorila sudbonosno „da” muzička zvezda nedavno je objasnila da joj papir ništa ne znači. 

- Relja i ja nismo u braku. Ne znam, ima više razloga. Prvo, nismo bili na mnogo svadbi i nikada nismo imali odnos prema toj vrsti veselja. 

Drugo, papir kao papir nam ne znači mnogo. Ne znam, možda se to nekad promeni, možda nas nešto ponese, ali nam je baš lepo ovako. Ne vidim zašto neka potvrda treba da bude iznad potvrde ljubavi.

Ali, ako dobijemo nekad želju za nekom lepom ceremonijom, možda se i desi - ispričala je Nikolija u emisiji „Exclusiv night”.

Komentari. (0)

Loading