Seka Aleksić

Seka Aleksić nikad emotivnija: Ako me sutra ne bude

Autor:

15.06.2024 12:01

Foto: M.A.Ata Images

Foto: M.A.Ata Images

Objava Seke Aleksić ganula mnoge



Seka Aleksić, jedna od najuspešnijih pevačica u našoj zemlji, svoju popularnost preselila je i na društvene mreže. Ona je veoma aktivna na svom Instagram nalogu, gde redovno deli životne stavove na razne teme, a njene objave nikada ne prolaze nezapaženo.

Pevačica je na Insta-storiju podelila emotivan video, te je ova objava Seke Aleksić mnoge ganula.

ata images/antonio ahel

 

- Ako me sutra ne bude, ne dozvoli da te probude. Mirno spavaj i sanjaj mene, sačuvaj naše uspomene. Nemoj da plačeš, nemoj da ćutiš, nemoj na Boga da se ljutiš.

Samo u sebi šapni mi ime, poslednje reči „Ne zaboravi me“.

Pročitajte Pola one žene, Seka Aleksić se skinula u kupaći, mišići se ocrtavaju (foto)

Seti se planova, seti se snova, znaj da će doći vremena nova.

Ja ću od tebe biti daleko, al’ bar ćeš znati da te voli neko – glasila je objava Seke Aleksić.

Instagram

 

Podsetimo, Seka Aleksić i Veljko Piljikić već godinama su u braku u kome su dobili sinove Jakova i Jovana. Oni važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a svoju intimu ljubomorno čuvaju za sebe.

Seka i Veljko porodični dom svili su daleko od buke metropole, u Staroj Pazovi gde imaju pravu oazu u kojoj uživaju u miru sa svojim naslednicima i mnogo kućnih ljubimaca.

Poznato je da je Veljko, koji je inače nekada bio Sekin telohranitelj, danas jedan od ljudi zaduženih za njenu karijeru, njena desna ruka i najveća podrška, pa nema sumnje da su dirljive reči bile upućene upravo suprugu.

Komentari. (0)

Loading