Seka Aleksić

Pola one žene, Seka Aleksić se skinula u kupaći, mišići se ocrtavaju (foto)

Autor:

11.06.2024 14:24

Foto: M.A./ATAImages

Foto: M.A./ATAImages

Seka Aleksić u kupaćem kostimu oduševila, kakva promena



Seka Aleksić u kupaćem kostimu, slobodno možemo da kažemo da je glavna tema dana sudeći po najnovijim fotografijama koje je pevačica objavila na Instagramu.

Nije tajna da je odnedavno muzička zvezda započela privatni biznis u sferi mode, te da dizajnira komade garderobe baš po njenoj meri. Kako nam je leto na pragu, kupaći kostimi su "must have".

 

 

Pevačicin omiljeni ove sezone je jednostavan model zlatne boje koja se presijava, pa je u njemu pozirala pored bazena u dvorištu porodične vile.

Ništa tu ne bi bilo toliko čudno da Seka Aleksić u kupaćem kostimu ne izgleda kao milion dolara nakon gubitka viška kilograma.

Za ovo leto muzička zvezda je liniju dovela do savršenstva pa pored zategnutih nogu, koje su u prvom planu, možemo videti i trbušne mišiće koji se ocrtavaju.

Seka Aleksić u kupaćem kostimu izgleda savršeno

Za to su zaduženi naporni treninzi, kao i redukovana ishrana, od koje poslednjih meseci nije odustajala, a o čemu je u nekoliko navrata i govorila za medije:

- Dijeta je vrlo jednostavna, probušila sam kašiku. Tačnije, ništa nisam jela. Veljko se nudio da mi sprema zdrave obroke, ali ja sam rekla ne.

Ja sam osoba koja ako proba nešto što joj se dopada, ne može stati na samo nekoliko zalogaja, tako da sam rešila da ova dijeta bude radikalna. Jela sam jabuke, neku supicu, potaž - iskreno je rekla Seka.

Da je u svojoj nameri i uspela dokaz su i najnovije letnje fotografije koje ćemo sigurno gledati i u danima pred nama. Idealna kilaža je tu, a samim tim i vreme za isprobavanje novih modela kupaćih kostima koji se prodaju brzinom svetlosti.

Pročitajte Seka Aleksić dugo krila ozbiljan problem - Pretio mi je

Kako se ljudima nikad ne može ugoditi, sada ima onih koji smatraju da je Seka preterala, i da je mnogo smršala.

Ipak, najbitnije je da se pevačica u svojoj koži oseća sjajno, bravo, Seko!

 

 

 

Komentari. (0)

Loading